Olivia Mihaylov

Go down

Olivia Mihaylov

Писане by Olivia. on Вто Дек 10, 2013 5:36 pm

||Алина(Оливия) Михайлов||Original Witch || unknown|| Phoebe Tonkin

-Чувам ги, кълна се! Повярвайте ми, моля ви! – крещеше момичето, което бе заобиколено от хора, действително ги чуваше, но никой не й вярваше. Не трябваше да й вярват, защото я бяха обявили за луда. Момичето продължаваше да крещи, докато я затваряха в някаква стая. И това бе последния й спомен. Преди да отвори очите си.
~~~~

Нека се върнем назад и да разберем какво точно се е случило с нашето момиче . Седеше нависоко, бе запратена на земята, чакайки заповеди да се прибере цели 2000 години. Да Ана бе по – стара от света, наблюдаваше хората, как се обичаха, мразеха, правеха секс, наблюдаваше как им се раждат нови деца, как израстват и остаряват, а тя си оставаше все същата и просто ги наблюдаваше. Искаше й се и тя да изпитва всичко това, искаше да бъде като тях, докато не я върнаха в Рая. Искаше отново да слезне на земята, но никой не й даваше, тя трябваше да остане там. Една прекрасна нощ, звездите тъкмо се бяха показали на небето, когато се чу вик, вик от болка от падане, болеше повече от това да ти изрежат бъбрека с тъп нож. Питате се какво боли? Ана бе изтръгнала божията благодат от себе си и сега болеше, болеше повече от колкото можехте да си представите и тя падаше,бадаше толкова бързо, че я заболя. А след това просто вече нищо не беше същото, чу се детски плач и тя осъзна, че това беше тя.. не, не беше тя беше сестра й, момичето което се роди след като тя се появи в семейство Михайлови, който я приеха с добре дошла, защото по – това време не можеха да имат деца. А тя беше тяхното малко чудо буквално.

Сега 20 години по – късно тя чуваше ангелите, не знаеше защо, но чуваше какво си говорят, а майка й баща й не й повярваха и я пратиха в лудница. Докато не избяга, избяга защото тези отдолу бяха разбрали и я искаха, колко хубаво щеше да е да разчекнат паднал ангел, който чува бившото си семейство.
Така Ана Михайлов се бе озовала в Ню Орлианс. Избягала от Русия, там от където я караха да мисли, че е луда, но сега.. сега знаеше, че не е и че всичко е реално. Беше посетила един медиум, който я накара да си спомни какво в действителност бе, а когато отиде да намери Божията си благодат и да се върне към това, което беше...нея просто я нямаше и тя бе затворена на земята.
avatar
Olivia.

Брой мнения : 19
Join date : 10.12.2013

Върнете се в началото Go down

Re: Olivia Mihaylov

Писане by Joanna Novic. on Вто Дек 10, 2013 5:42 pm

Добре дошла Smile

_________________
Take me, I need you in my bloodstream
My pretty blue lips begging.Take me, I need you in my bloodstream .Hold me, break me
avatar
Joanna Novic.
Always & Forever
Always & Forever

Брой мнения : 163
Join date : 09.12.2013

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите