the impossible girl... or just amelia

Go down

the impossible girl... or just amelia

Писане by .amelia. on Сря Дек 11, 2013 7:22 pmAmelia Pond
Race: Original Witch
Age: Unkown
FC: Jenna Coleman

Външен вид:Има ли смисъл изобщо от описание? За красотата на Ейми можеха да се кажат с много думи, които щяха задължително да включват освен "самоуверена, самовлюбена, ненормална кучка" и неща свързани с външния и вид. А именно неземно красива. Тя силно вярваше, че на цялата земя няма по-красиво и съвършено момиче от нея. Притежаваше толкова силно обаяние и чар, че никога не можеше да остане не забелязана. Можеше душевна красота да и липсва, но външната компенсираше тази загуби. Или поне според останалите беше загуба, но е и според самата хубавица. Очите и бяха кафеви. И бяха пълни с един странен плам, загатващ истинската лоша и отмъстителна същност. Лицето и беше толкова съвършено, меко и бяло, че все едно беше ангел. Човек трудно можеше да откъсне очите си от него. Устните и бяха копринени, меки и червени. Можеше да мине за съвременната малка Снежанка, защото освен по-всички тези белези и двете имаха дълга, буйна, копринено мека естествено кадифена  коса, която винаги беше пусната, все едно искаше да усеща вятъра. Толкова и отиваше "красотата ще спаси света", но в нейния случай по-скоро щеше да го погуби. Тялото и не беше особено високо, но пък беше стройно, стегнато и точно като на богиня. Имаше невероятни форми, които умело подчертаваше със секси стила, който обичаше да носи. Никога не излизаше без грим и токчета.
Ейми е изтъкана от злоба, която не спира да показва по всякакъв начин - с арогантното си и надменно поведение и пренебрежителния и поглед спрямо всички останали. Страда от мания за величие. Смята се винаги за права и безгрешна. Това се подсилва още повече и от това, че е богиня на едно от най-важните неща за всеки един. А именно съдбата. Мрази деведесет и девет процента от хората и не може да ги понася. През целия си живот досега никога не е правила нищо добро. Напротив постоянно се стреми да навреди на всички по всевъзможен начин. Забавлява се от чуждото страдание и болка. Когато ги наблюдава да страдат се наслаждава до последно. Доста пъти минава за дръпната и недружелюбна, но това се дължи на това, че е прекалено самовлюбена и не може да обича никой друг освен себе си. Невероятно добър слушател е. Това е едно от малкото и добри качества, които се броят на пръстите на едната ръка. Но по-скоро това се дължи на това, че използва всичко, което е чула срещу съответния човек. Често интриганства и си измисля клюки за останалите. Обожава да измъчва другите. Пада си леко пироман. Успокоява се, когато запалва различни неща. Почти всички я мислят за ненормална откачалка. И всъщност тя наистина е такава, защото понякога чува различни звуци и гласове, които я карат да върши различни неща. Често лъже, затова и я наричат "най-голямата кучка и лъжкиня, съществувала на тази земя". Лъже всички и за всичко. Никой не може да и вярва. Може да бъде много забавна и мила, стига да го пожелае. За нея важи "ако не внимаваш, ще се опариш". Прекалено непредсказуема и опасна. Човек никога не може да е сигурен, какво и се върти в главата. Голяма купонджийка е. И не пропуска нито едно парти.
Не се знае много за нея, освен че е родена преди доста години в Европа и е част от първите и най-древни вещици в света. За свое родно място винаги е смятала древен Лондон. Амелия израства в едно древно и кралско семейство. Като принцеса получава всичко, което иска. Тя има по-голям брат на име Уилям и една по-голяма близначка на име Клара.  Амелия е любимка на родителите си. Те никога не вярват на сина си, че тяхното съкровище е способно на нещата, които той казва. А именно да се гаври със слугите и да изнудва останалите богаташи. Родителите и винаги я защитават, а пострадалите хора се страхуват да се оплачат. Един най-обикновен, слънчев ден. Точно, на рождения и ден се случва нещо, което ще промени изцяло живота и. Съвсем случайно докато се разхожда, раздразнена от всички, присъстващи на празненството, открива, че притежава невероятна сила. А именно да прави магии. Изведнъж започва да говори на неразбираем за нея език и залата, в която се провежда тържеството се запалва. Радостна от това, което е направила, отива да се похвали на единствения човек от семейството си, който обича - своята леля Ерика. Леля и разказва всичко и казва, че само тя има тези сили. Това кара Ейми да се чувства още по-щастлива. Започва да използва силите си за най-различни цели, най-вече такива за своя облага. Става невероятно добра с черната магия. След като останалата част от семейството и разбира за нейните способности се опитва да я убие, но естествено не успяват, въпреки добрия капан, който и залагат. Те са отвратени и изобщо не разбират, колко полезна можеше да им бъде всъщност. Единственото, което искат е да се отърват от малката Амелия. Тогава решават да я оженят и отпратят много далеч. Намират един подходящ според тях кандидат - богат принц от друго кралство, който е впечатлен от красотата на момичето. След като ги запознават баща и съобщава, че това е бъдещия и съпруг. Момичето започва да чупи всичко наоколо от гняв. Казва, че никога не би се омъжила за този срещу нея и напуска възмутено стаята. Родителите и се опитват да я накарат да се съгласи с дни, но без успех. Тогава разбират, че дъщеря им не се е шегувала, когато им е казала, че ще ги погуби - не само тях, ами и цялото им глупаво кралство. След неуспешния опит за убийството и и проваления годеж, момичето се озлобява още повече. Иска всички да и платят за това, което са и причини. Злобата и се увеличава дотам, че тя лично убива цялото си семейство, влючително и любящата си леля, която я е предала и е разказала всичко. Взима всичките пари на царството и заминава. Заминава много далеч. Започва да обикаля целия свят. Това продължаваше толкова много векове, изпълнени с жестоки забавления. Всичките си преживявания споделя с въображаемия си приятел Джон Смит, който има още от малко дете. нещо за което никой не и беше обърнал внимание, но я превърна в още по-лунатична. Освен това понякога чува гласове в главата си. И често се представя с името Катрин Джейн Смит.  
lacie at atf
avatar
.amelia.

Брой мнения : 4
Join date : 11.12.2013

Върнете се в началото Go down

Re: the impossible girl... or just amelia

Писане by Joanna Novic. on Сря Дек 11, 2013 7:25 pm

welcome ;3

_________________
Take me, I need you in my bloodstream
My pretty blue lips begging.Take me, I need you in my bloodstream .Hold me, break me
avatar
Joanna Novic.
Always & Forever
Always & Forever

Брой мнения : 163
Join date : 09.12.2013

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите